21Ian/080

Veveritele Sinucigase, desene animate cu caracter violent

Probabil ati auzit deja de scandalul privind condamnarea de catre CNA a serialului de desene animate Veveritele Sinucigase (Suicidal Squirrels) difuzate de AXN la o ora accesibila copiilor, prin atragerea atentiei de catre parinti asupra caracterului deosebit de violent.

Din cate am inteles acest serial prezinta 100 de feluri in care pot muri veveritele (dar nu numai) cu zambetul pe fata. Imi place sa cred ca sunt deschis la feluri noi de exprimare, insa aceste desene mi se par total deplasate din orice punct de vedere. Nu numai ca episoadele nu au nici un fel de dialog (din cate am vazut pana acum) sau de scenariu, dar si simpla subliniere a faptului ca zambesc cand se sinucid mi se pare macabra. Unde se indreapta societatea asta daca sunt promovate astfel de idei tampite? Va las sa urmariti si voi un episod al acestui serial si sa va faceti singuri o parere:

Lasand la o parte faptul ca nu este un subiect potrivit pentru niste desene pentru copii, de ce 100 de feluri in care te poti sinucide reprezinta un subiect interesant pentru oricine ca sa-si merite dreptul de difuzare? Oare numarul persoanelor care doresc sa se sinucida l-a depasit pe acela al celor care vor sa slabeasca cu ajutorul unei emisiuni de aerobic? Nu inteleg de ce emisiuni de genul asta nu prea am mai vazut in ultima vreme, in schimb o veverita prezinta zambitor o noua modalitate de a se transforma in carne tocata.

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (1)

    Lasa un comentariu

    Switch to our mobile site