17Aug/082

Uite rovignieta, nu e rovignieta

Un lucru care ma enerveaza la culme este ca atunci cand trebuie sa dai bani statului, trebuie sa-t dea senzatia ca iti face o favoare prin a ti-i lua. Doamne.. parca nu am de facut nimic mai bun cu ei, dar trebuie sa ma simt si de rahat atunci cand ii dau. Ati trait cu toti asta cand ati avut de lucrat cu ghiseele sau serviciile publice, desi incerci sa-ti achiti cinstit darile, primesti scarba, lipsa de respect si esti pus pe drumuri.

Cazul care mi-a amintit din nou unde traiesc este legat de cumpararea rovignietei, pentru ca trebuie sa depui uriase eforturi in cazul in care ai nevoie sa achizitionezi porcaria asta de taxa suplimentara (porcarie pentru ca nu vezi mereu unde se duc banii astia). Daca vreau sa fiu corect si sa cumpar o rovignieta pe 1 an de zile, trebuie sa strabat tot orasul, sa ma chinui sa gasesc undeva, pentru ca se emit prea putine / prea tarziu / deloc !?!

Articole asemanatoare:

Comentarii (2) Trackbacks (0)
 1. Nu este nevoie sa te chinui sa o cauti (rovigneta). Iti spun eu un loc unde gasesti in mod sigur rovigneta pe ce perioada vrei tu :

  – poti gasi rovignete (in orice anotimp, in orice perioada a anului, in orice zi, in orice ora din zi) la … orice vama (granita).

  Te duci tu frumusel la cea mai apropiata vama, si … ceri o rovigneta. Pe mine tipul de la care am luat-o m-a asigurat ca poti gasi la ei oricand vreau eu rovignete… asa ca-mi anunt si eu prietenii, ca sa nu mai fie nevoie sa alerge de nebuni prin tot orasul.

  :-O WTF?

 2. ca nu o gasesti e una dar s-a mai fii si amendat din cauza asta este alta.
  ROVIGNIETA este un produs ilegal atit timp cit este o taxa de drum????????care drum ?cel in care ne rupem masinile incetul cu incetul si ne punem viata in pericol, constienti ca cei care cer bani ii cer degeaba pt
  ca nu ofera nici un serviciu contra sumelor incasate.iesi din oras si te asteapta la un km in afara lui constienti ca nu ai de unde s-a cumperi in imprejurul acelui drum judetean de vai si amar, ca esti tot timpul atent sa nu-ti rupi vreo roata s-a nu-ti sara telescopul prin caroserie.ce mai am incasato .voi face o contestatie atunci cind i-mi v-a parveni procesul verbal,si chiar am de gind s-a ii dau in judecata,chiar de ar fii sa merg pina la haga


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site