30Dec/070

Restaurante in Romania

Pofta de mancare m-a impins astazi intr-un restaurant cu specific traditional din Sinaia (Casa Munteneasca). Din pacate pentru atmosfera rustica, experienta a fost una mai putin placuta. Desi meniul continea si preparate cu alt specific decat cel traditional, surpriza a venit cand tocmai acestea nu se puteau servi. Lipsa oricarui fel de desert a deranjat cu atat mai mult.

Casa Munteneasca

Mancarea a fost destul de buna, dar serviciul sub orice limita. Pentru aproape fiecare lucru comandat chelnerita s-a plimbat pana la bucatarie sa afle daca respectivul preparat se poate servi. Dupa servirea preparatelor si in special a salatelor a fost nevoie de mai multe insistente pentru a primi si o oliviera. Pe post de cireasa de pe tort (in ciuda lipsei deserturilor) am constatat ca cele 2 paini feliate aduse fara a fi cerute de cineva sunt trecute pe bonul fiscal la pretul de 12 RON.

Foarte probabil ca o sa evit in cele ce urmeaza restaurantul descris mai sus si as sugera si altora sa o faca pentru a evita surprizele neplacute. Oricum, ceasca de Irish Coffee servita in acest restaurant cu specific romanesc a fost de exceptie.

Daca ne intrebam de ce romanii sunt deseori zgarciti cu chelnerii, raspunsul se afla in feliatul painii :)

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site