6Iul/090

Rahatul se intampla.. (sau shit happens brut)

S-au facut aproape 6 luni de cand m-am mutat in Bucuresti.. si inca nu am reusit sa ma obisnuiesc cu tot rahatul de pe strada. Mai mult.. zilele trecute am sters cu marginea adidasului unul pe peron la Victoriei, nu stiu cine il spoise bine inainte, dar in aglomeratia aia cred ca i-a facut ziua.

Desi nu cred ca era cazul aici, o buna parte din fecalele de pe strazi se datoreaza `jdemiilor de caini din minunatul oras, iar o buna parte din astia NU sunt caini comunitari. Fking annoying!!!

E trist sa scriu de asta, dar in fiecare zi merg cam 40-50 de minute pe jos si adesea fac slalom printre dejectii.. intr-o capitala europeana, in centru ( magheru - rosetti - obor ). Da, stiu.. asta cu "capitala europeana" e fumata.. dar in caz ca ati inchis ochii pentru putin, mai bine uitati-va pe unde mergeti ca e plin de rahat (nu doar la propriu, dar.. ).

Sa calci in ditamai frumusetea pe peron unde nu te astepti la asa ceva.. spune multe despre cum sta Micul Paris (sau doar Micul.. ca Paris nu e decat la preturi).

PS: da, stiu ca sunt si foarte multi caini, dar ei erau aici inainte sa se mute oamenii, nu ?!

Articole asemanatoare:

  • Nu exista articole asemanatoare.
Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site