18Mai/082

Nu parca aici, ca nu poate sa iasa omu`din garaj

Din ciclul "Eterna si Fascinanta Prostie" am tras astazi o intamplare oarecum haioasa, total surprinzatoare. De obicei cand parchez nu opresc in dreptul garajelor, portilor de acces sau a locurilor marcate de "proprietari" - din bun simt in primul rand si pentru ca tin la masina mea in al doilea.

Atentie! aceasta regula nu se aplica pe straduta din spatele restaurant-bar Julia, unde am parcat pe trotuar, fara sa blochez pe cineva pentru 2 ore si mi-a fost spoit geamul si manerele usilor cu vasilina. Nesimtitului care s-o fi auto-improprietarit cu locul respectiv ii doresc toate cele bune ca frigiderul i l-am umplut atunci.

Parcat pe trotuar, departe de portiIn fine, episodul din ziua de astazi se desfasoara pe strada Bobalna, pe unde a fost deviat tot traficul, ca urmare a inchiderii Bulevardului. Am oprit vis-a-vis de un magazin de unde vroiam sa cumpar un suc si am parcat ca de obicei.

Nu am apucat sa traversez si sa intru in magazin pentru ca o batrana care venea din sens contrar mi-a facut reprosul "Nu puteti sa parcati maica altundeva, ca nu poate sa iasa omu` din garaj." In continuare am avut reactia bunului simt de a-mi revizui pozitia masinii, dupa care am subliniat faptul ca nu am blocat nici o poarta si oricum stau decat 5 minute. Batrana baba o tinea pe a ei in continuare asa ca am scapat un "du-te dracu` de nebuna" in barba si mi-am vazut linisit de treaba.

Am ajuns la concluzia.. ca Batman cu al lui pasaj secret locuieste in Ploiesti, pe strada Bolbalna :D . La plecare a fost musai sa trag 2 poze in graba :)

Articole asemanatoare:

Comentarii (2) Trackbacks (0)
  1. ai incalcat legea circulatiei care spune ca poti parca numai in locurile marcate sau pe trotuar daca lasi 1.5 m pentru pietoni. asa ca mai usor cu nesimtirea pe scari, domnule. si eu am masina si ii … zilnic pe cai care incalca legea si raspindesc oprobiul public pe toti soferii.

  2. bine, ai dreptate.. nu este decat 1m pana la zid, nu stiam de 1,5m regulamentar. de obicei las loc pentru pietoni sau alte portiere de masini in stanga/dreapta.
    te inteleg si mi se pare normal pentru ca si eu ma uit urat la masinile care te obliga sa iesi de pe trotuar in trafic pentru a le ocoli.
    insa asta nu era cazul meu! problema mea era ca am blocat o poarta (dupa cum mi-a spus batrana) :D


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site