24Mai/082

Hai Romania la Eurovision 2008!

Nu am spus pana acum si-mi pare rau, dar mi-a adus aminte Sorin astazi.. imi place mult piesa noastra de la Eurovision. Dupa "balacareala" din anii trecuti mi-am pierdut interesul fata de Eurovision, dar in ultima vreme am auzit fel de fel de vorbe legate de melodia "Pe-o Margine De Lume" interpretata de Nico si Vlad Mirita.

Nu stiu daca si melodia asta e copiata, nu stiu daca e o melodie prea lenta sau daca nu se potriveste cu Eurovisionul.. stiu doar ca atunci cand iubesti nu se poate sa nu-ti placa si sa nu simti fiori cand incepe partea lui Nico: "Vieni / E stringimi la mano..". Are o parte in italiana.. si o prefer de zece mii de ori mai mult decat cele in engleza care uneori suna pocit.

Nu sunt critic muzical, cred ca pana la urma e vorba de gustul fiecaruia, dar comparativ cu melodia de anul trecut, asta este mult mai in masura sa ne reprezinte, si cred ca merita sa obtina un loc cat mai bun. Am sa sustin participantii nostrii la Eurovision pentru ca eu consider in primul rand ca nu avem de ce sa ne fie rusine cu ei, ba chiar din contra. Succes Nico si Vlad! Succes "Pe-o Margine De Lume"!

Melodia: Pe-o Margine De Lume
Interpreti: Nico & Vlad Mirita
Versuri: Nico & Vlad - Andreea Andrei & Adina Şuteu
Compozitor: Andrei Tudor

Vino
Pe-o margine de lume
Ca pe o banca goala
Sa stam
Cerul
Sub talpi ni s-ar intinde
Si nici nu vom sti daca
Visam

Astazi,
Mai mult ca niciodata
Gandul meu te cheama
Vino

O noapte intreaga si-o zi
Cu tine alaturi de-as fi
As crede ca lumea-i a mea
Si numai tie lumea ti-o voi da

Vieni
E stringimi la mano
Io vengo da lontano
Per te
Guarda
Il mondo che ho sognato
Presente e passato
Con te

Astazi
Mai mult ca niciodata
Gandul meu te cheama
Vino

O noapte intreaga si-o zi
Ti offro il mio cuore e lo sai
Cu tine alaturi de-as fi
Sono innamorata piu che mai
As crede ca lumea-i a mea
Ti voglio tanto bene
Si numai tie lumea ti-o voi da

La vita intera con te
Il sogno piu bello che c'e
Il nostro camino vedra
La luce di un amore senza eta
La luce di un amore senza eta

Sa-mi spui ca vei ramane doar
A mea

Articole asemanatoare:

 • Nu exista articole asemanatoare.
Comentarii (2) Trackbacks (0)
 1. Din pacate, aceasta piesa a noastra a fost clasata pe undeva aproape de coada, fiind votati doar de fratii moldoveni si de Spania. Mi-a lasat un gust amar, nu piesa, care de altfel mi-a placut, ci votarea in sine. Astfel ca toate statele ex-sovietice au votat Rusia, tarile scandinave s-au votat intre ei, statele ex-iugoslave au votar in bloc Serbia (chiar daca au fost inamici in razboiul civil), etc. Poate la anul vom avea mai mult noroc. In rest,te felicit pentru temele abordate, si in general pentru intregul blog.
  http://www.neacostache.com

 2. Acelasi gust amar il am si eu, dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu suntem diferiti de altii doar prin mentalitate ci si prin gusturi. Melodia noastra nu era o melodie de locul 20. Nu stiu cati alti artisti prezenti atatea premii, ca sa nu mai zic de voce, ca Nico si Vlad.
  Felicitari Rusia, dar felicitari mai multe alor nostri pentru ca pe mine personal nu m-au dezamagit ei, ci votarea. Sper sa nu fie tristi, pentru ca in inimile noastre ne-au reprezentat cu mandrie mai ales cu voci deosebite.
  PS: bucurie si tristete dupa Eurovision:

  Pe durata concursului, toţi compozitorii şi textierii pieselor au fost provocaţi să alcătuiască propriile clasamente privind cea mai bună piesă. După Finală, la petrecerea organizată la EuroClub, a fost anunţată câştigătoarea: România, pentru piesa compusă de Andrei Tudor şi interpretată de Nico şi Vlad! ,,Sunt foarte fericit pentru acest premiu, cu atât mai mult cu cât el vine în conjunctura actuală, în care noi credeam în piesa „Pe-o margine de lume” şi speram la un loc cât mai bun. Este o consolare faptul că ştim că acesta a reprezentat un vot al calităţii, şi nu unul geopolitic”, a declarat Andrei Tudor după decernarea premiului.

  Sursa: TVR


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site