6Iun/080

Finala Campionatului de Baschet

Fata in fata - finalul playoff-uluyUltimul meci al playoff-ului s-a desfasurat azi ieri la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti. Cei aproximativ 3000 de oameni din sala au urmarit un meci spectaculos, demn de o finala nationala. CSU Asesoft Ploiesti a castigat al 5-lea event, cu multe emotii din partea U Mobitelco Cluj

Scor final 82-66 pentru echipa ploiesteana!


Dupa prima parte a meciului, in care echipa din Cluj a galopat serios chiar cu 11 puncte in avans ma gandeam deja la acesta articol cu titlul "Felicitari U!". Asesoft a inceput sa recupereze din sfertul doi, iar victoria le-a revenit pe final, desi ma asteptam la mai multe reusite de 3 puncte din partea Mobitelco, dupa cum ne obisnuisera.

Scor final - Asesoft Ploiesti - Mobitelco Cluj

Sunt mandru de echipa noastra, consider ca au meritat aceasta finala si felicit sincer echipa adversa pentru joc si pentru comportamentul galeriei sale. Am felicitat galeria clujeana la plecare pentru suportul oferit echipei proprii. Ploiestenii vin la sala cu copiii, cu bunicii si nu se compara cu "glasul" unei galerii adevarate. Am fost insa dezamagit de comportamentul huliganesc al unora din concetatenii mei care au inceput sa injure si sa huiduie fara motiv la intrarea suporterilor clujeni in sala.

Toti suntem romaniAs vrea ca jocul asta pe care-l iubim trebuie sa ne uneasca, nu se ne desparta. Daca jocul asta e o afacere pentru altii, nu trebuie ca sa uitam macar noi ca este totusi un joc. As vrea ca toate "razboaiele" si ura manifestate de suporterii din alte sporturi sa nu se regaseasca si in baschet. Sunt total impotriva celor care arunca cu gunoi in orasul advers pentru ca se simt furati sau pentru ca se simt acuzati pe nedrept.

Nu sunt in masura sa afirm ca U a fost furata de arbitrii sau nu, pentru ca nu e datoria noastra sa judecam si sa dam verdicte ci a celor din federatie. Au fost faze discutabile, poate mai multe pentru echipa noastra, dar nu cred ca s-a "vandut" meciul de aseara. Daca a platit Asesoft arbitrii nu mi-a spus mie, la fel cum poate nici cei de la Mobitelco nu le-ar spune clujenilor. Nu e frumos sa-i faci bozgori si looseri pe toti locuitorii Clujului, dupa ce echipa lor s-a clasat pe locul 2, in ultimul meci din playoff; la fel nu e frumos nici sa-i faci tigani si hoti pe toti locuitorii Ploiestiului pentru ca e suspectat arbitrajul in favoarea echipei lor.

Cu trofeul pe masa - campionatul de baschet Felicitari U Mobitelco Cluj Echipa U Mobitelco Cluj - vicecampioana Romaniei Felicitari CSU Asesoft Ploiesti Echipa CSU Asesoft Ploiesti - campioana Romaniei

Poate nu sunt suporter adevarat pentru ca ma stranb si nu-i injur, ba chiar ii felicit pe adversari; dar nu fac asta de fel si nu pot face asta dupa ce am vazut ce galerie frumoasa si civilizata au (cel putin in meciul de ieri - jos palaria). Poate ca nu sunt destul de obiectiv, pentru ca tin cu echipa locala si mi-e greu sa vad toate greselile facute in favoarea noastra, insa nu neg aceasta posibilitate. Tineti minte, suntem toti romani uniti de pasiunea pentru baschet :)

P.S.: Emotionant! Toata sala (toti romanii) a strigat numele unicului capitanul - regretatul Toni Alexe!

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site