19Dec/071

O fi sau nu o fi

Am citit inca de ieri stiri referitoare la accidentul in care a fost implicat Ministrul Ludovic Orban. Exceptand faptul ca acesta nu s-a prezentat in termen legal pentru a declara accidentul, din motive absurde dupa parerea omului obisnuit, astazi au aparut informatii si inregistrari privind o tanara asupra caruia exista banuiala ca ar fi fost implicata in accident.

Ministrul Ludovic Orban
Mai multe detalii puteti gasi in investigatiile celor de la Antena3 aici; cel putin din inregistrarea audio lucrurile par aranjate clar. Nu sunt in masura sa ma pronunt eu, dar imi pun intrebarea daca va aparea caseta de la camera de supraveghere de la banca din apropiere si mai ales, daca se vor lua masurile legale in cazul in care aceasta caseta va fi incriminatorie pentru Ministrul Orban.

Poate ca mi-ar place sa se dovedeasca faptul ca totul a fost tras de par, dar trebuie sa fiu realist. Din scurta mea experienta privind lucrurile de acest gen, am invatat ca in functie de pozitie si venituri, unii isi permit sa acopere mai mult decat mesele de acasa; desi faptele devin deseori evidente pentru publicul larg, iar penibilul este la el acasa, totul merge inainte fara masuri serioase si cu anchete abandonate.

Imi doresc pentru Dl. Orban sa se dovedeasca o cacialma a presei, desi este putin probabil, iar in caz contrar imi doresc pentru Romania ca masurile luate in acest caz sa fie din cele normale, care ar fi fost luate pentru orice cetatean.

Articole asemanatoare:

Comentarii (1) Trackbacks (0)
  1. Intre timp … a aparut o caseta filmata de un amator, de undeva dintr-unul din blocurile din apropiere. Aceasta il prezinta pe Orban la locul accidentului, imediat dupa ce acesta a avut loc. Gesturile si comportamentul ministrului, din punctul meu de vedere, asa cum se vad pe caseta respectiva, sunt incriminatorii.

    Parerea Mea…

    P.S.: Cum i-a verificat politia alcolemia dupa accident, daca acestia au luat la cunostina intamplarea cu pricina .. la cateva ZECI de ore bune … ?


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site