14Mai/081

Manipulare si jocuri politice la alegerile locale

In urma stirii de ieri din Monitorul de Prahova, privind afacerile firmei familiei Volosevici, in plina campanie electrorala pentru primaria Ploiesti, dar mai ales al efectelor ce au urmat, am fost complet dezamagit si chiar scarbit de mai multe lucruri. Pe Dna Roberta Anastase o stiu doar de pe ciocolatele inscriptionate cu chipui dansei din preajma alegerilor europarlamentare. Vocea dansei imi va rasuna in minte mult timp, dupa tortura chinezeasca la care am fost supus ieri, ascultand RadioK la servici.

In primul rand, m-a dezgustat faptul evidentiat in cotidian, care confirma, pentru a nu stiu cata oara, parerile mele despre conducatorii de partid si de natie. Articolul din ziar evidentiaza postulatul (daca-i pot spune asa): "Hai tati, fa repede o firma ca fac eu rost de contracte!". S-au auzit multe zvonuri, s-au difuzat multe stiri/reportaje, se stiu multe astfel de intamplari, dar s-au demonstrat tras la raspundere putine persoane.

Iar in al doilea rand, m-a scarbit faptul ca aceasta ancheta se desfasoara in pragul alegerilor, desfiintandu-l practic pe Dl Volosevici in fata alegatorilor. Incepand de la gingle-ul de la RadioK difuzat la fiecare sfert de ora (care efectiv m-a disperat toata ziua cat am ascultat radioul) si culminand cu numeroasele persoane care au distribuit gratuit editia de ieri a Monitorului prin posta, parcuri, etc. Oricum nu-l votam pe candidatul PD-L dupa miile de afise lipite haotic; clar nu o sa-l votez nici dupa aceasta intamplare, dar nu o sa votez nici pe cei care au avut "bunavointa" de a ne informa privind acest articol pentru a castiga cativa alegatori.

Ca e sau nu si media manipulata nu sunt in masura sa zic, dar ca se incearca manipularea noastra asta e clar. Aceste jocuri politice josnice si incercarea nesimtita de manipulare a populatiei, ma fac sa scriu "radem, glumim, dar.. parasim incinta.". E dreptul nostru sa fim informati, ma bucura faptul ca se fac anchete de genul, dar nu-mi place cand mi se baga pe gat ceva. Om fi noi prostii vostrii, dar asta nu inseamna ca suntem orbi!

Articole asemanatoare:

Comentarii (1) Trackbacks (0)
  1. foarte interesant acest site/blog


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site