24Mai/080

Jurnal de campanie electorala

Me enervez pe zi ce trece mai mult pentru ca fac analogie intre zecile de pliante/fluturasi/calendare si alte nimicuri si spamul pe care il primesc zilnic in casuta de mail. Am zis ca nu mai repet atata cuvantul asta (spam), dar nu am cum pentru ca ma dispera campania asta electorala.

Primesc in posta o reclama, mai gasesc aceeasi reclama si sub stergatorul de parbriz (astazi a plouat) si trebuie sa asist involuntar la toata tarasenia asta cu alegerile. O sa-mi pastrez ideea anterioara si voi alege cu grija unul din cei care nu mi-au trimis absolut nimic.

De departe cea mai "agresiva" campanie de pana acum a fost dusa de PD-L, incepand cu lipirea ilegala a afiselor electorale pe sute de stalpi, cu organizarea de "donatii" si culminand cu atragerea taximetristilor pentru a afisa autocolante electorale. Chiar si doamna Dana Volosevici poarta un astfel de autocolant, iar rautaciosii ar putea comenta ca e un fapt normal, dupa ce Monitorul de Prahova a publicat articolul despre foloasele trase de firma dansei (dansilor!?).Concert PNL

PNL a organizat diverse evenimente pentru copii si pentru adulti cu spectacole de teatru de papusi, concerte de muzica usoara si populara. O metoda diferita de alte evenimente similare probabil doar prin absenta micilor si berii gratis.

PNG - Ofensiva verdeChiar acum ma uit pe un pliant de la PNG (in care domnul Socoleanu seamana teribil de mult cu presedintele PNG pe tara), in care se afirma sustinerea pentru echipa nationala a Romaniei la Euro 2008 - ar fi fost culmea sa nu tina cu nationala. Sa nu uit.. ofensiva verde a PNG-ului in Ploiesti incepe cu un Mercedes in conformitate cu normele europene (nu e vb de maybach :) ).

Din partea PSD am vazut mai mult o campanie de promovare pentru consiliu judetean, decat pentru primarie, chiar daca si domnul Savu a iesit in evidenta de mai multe ori. Nu am putut sa nu observ asemanarea dintre sloganul candidatilor la consiliul judetean "Stim, vrem, facem!" si sloganul candidatului PNG la primaria Ploiesti, "Stiu, pot, vreau!" - toata lumea stie.. toata lumea vrea.. dar nimeni nu poate sa faca ?!

Poster Radu PopescuSurpriza a venit din partea candidatilor independenti care au stiut sa se promoveze destul de bine. Domnul Hanganu a venit cu multe pliante, cu spoturi radio si tv populiste.

Domnul Radu Popescu, sustinut puternic de comunitatea online s-a dedat pe ultima suta de metri de la vorbele sale si a impartit fluturasi prin cutiile postale.

PS: O campanie verde nu inseamna impartirea de hartii verzi, mai ales sub stergatoarele masinilor dupa ce afara a plouat. Multumesc PNG, pentru ca ma chinui sa va razui pliantul de pe parbriz!

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site