12Aug/080

Concurs pentru fumatori.. doar!?

Ce mi-am amintit in acest concediu este cat de mult se pune accent pe sanatatea poporului nostru. Statiunile sunt pline de tineri care intra prin terase si restaurante si te informeaza:

- Avem o promotie la Kemt.. cumparati doua pachete si puteti castiga inca un pachet (stupid si trist), o bricheta sau un stick de memorie...

Acuma nu ca ma asteptam sa vina cineva si sa dea premii celorlalti care nu fumeaza, in primul rand pentru ca ei nu cumpara nimic si oricum au ca premiu un set de plamani sanatosi; insa este stupid de-a dreptul sa incurajezi practic fumatul in acest fel (pachete cu poza cu gangrena la gat nu mai aveti? ca pe aia nu am vazut-o inca). WTF!?.

Ma rog, asta e economia noastra.. unii vand ciorapi, altii tigari, altii droguri; nu vreau sa sune anti-capitalist ci doar anti-conducatori-nepasatori-romani (i know, i know). Ma intreb cum ar suna fraza urmatoare:

- Avem o promotie.. daca nu cumparati nici un pachet primiti un ghid pentru a va lasa de fumat, daca totusi cumparati 1 pachet trebuie sa-l platiti dublu si primiti in plus un pachet de guma de mestecat anti-fumat...

Ce aberatii pot scrie.. cum sa se intample asa ceva, mai ales in RO, unde statul nu da doi bani pe cetatean si sanatatea acestuia ?

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site