25Mai/080

In ultima vreme nu mai zbor..

In ultima vreme nu mai zbor.. nu, nu e vorba de pilotat pe calculator.. sau la aerodromul Strejnic (nu am pilotat niciodata in realitate). Nu, ma refer aici la visele pe care le aveam odinioara in care zborul nu era nimic mai simplu decat o miscare a mainilor si o plutire usoara, fara griji, catre.. absolut ?!

Nu mai am astfel de vise in ultima vreme.. de fapt nu prea mai am vise [punct]. Imi pare rau, sunt sigur ca oricine a visat cel putin odata ca zboara, fara ajutorul unei masinarii, s-a bucurat de un sentiment deosebit de detasare si relaxare.

Silviu zboara Nu mai zbor si am senzantia cateodata ca nici aripi nu mai am sa zbor. Nu vreau sa arunc vina pe societate, pe politica, pe viata.. dar nu stiu de ce nu mai ma pot detasa de griji, complexe si-alte ganduri. Am senzatia ca gravitatia e inamicul nostru, iar telul nostru este undeva mult mai sus. In ultima vreme nu mai visez, poate pentru ca sunt prea obosit sa mai visez, poate pentru ca sunt prea obosit ca sa-mi amintesc, poate pentru ca sunt prea obosit sa fiu obosit.

As vrea sa zbor in vis din nou.. as vrea sa simt din nou ca o simpla miscare a mainilor ma ridica.. si parca vad cum varfurile parasesc pamantul. As vrea sa simt cum fata-mi lumineaza si-un zambet cald imi coloreaza chipul.. as vrea ca sa visez din nou, fara prea multe ganduri si probleme.

As vrea s-aveti toti parte de un minut de relas zilnic.. sa va detasati de tot din jur.. sa luminati.. si.. sa nu considerati scurtele mele randuri o aberatie prea mare :)

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site