20Dec/070

Asus EEE PC – reteta IPod?

Urmaresc de ceva vreme numeroasele campanii si comentarii legate de acest laptop de numai 900 de grame. Parerile sunt impartite despre utilitatile si inovatiile aduse de cei de la Asus prin acest laptop, insa eu sunt de parerea ca acolo unde exista discutie exista si interes. Un produs pentru care nu exista interes nu starneste atat de multe controverse.

Asus EEE PC Asus EEE PC Asus EEE PC Asus EEE PC

Motto-ul creat de Asus pentru acest laptop a fost Easy to learn, Easy to work, Easy to play, iar pana acum se pare ca acesta se conformeaza. Cele mai multe pareri care sustin ideea de gadget puncteaza miniaturizarea, portabilitatea si viteza aplicatiilor preinstalate. Parerile contra pe de alta partea observa dimensiunea displayului care putea fi mai mare, memoria interna destul de mica (Solid State Disk) si pretul, nu cu mult sub pretul unui laptop obisnuit. Gusturile nu se discuta, iar de multe ori comentariile sunt facute pe baza preferintelor personale; in aceeasi masura trebuie tinut cont si de nisa careia ii este destin EEE PC-ul, unde exceleaza pana acum.

De ce cred ca Asus EEE PC foloseste reteta IPod? Pentru ca in mod asemanator am auzit comentarii cum ca IPodul este un alt MP3 player si ca exista playere mult mai capabile si mai ieftine. M-am convins singur de profesionalismul cu care este construit acesta, precum si de recunoasterea internationala a acestuia cand am avut probleme cu un MP4 player produs parca "pe vapor". Faptul ca exista diverse controverse si ca se dezvolta o cultura asemanatoare si in jurul acestui notebook ma face sa cred ca dezvoltarea ulterioara si succesul sunt deja garantate.

Am ramas placut surprins cand am gasit un filmulet interesant privind adaptarea unui touchscreen pe EEE PC (cunoscut fiind faptul ca pentru IPod au aparut de asemenea numeroase modificari after-market):

Pentru cei care vor sa achizitioneze un laptop ultra portabil, pentru calatoriile de afaceri sau pentru a fi primul calculator al copiilor cred ca ASUS EEE PC reprezinta o solutie grozava. Nu cred insa ca se potriveste gamerilor sau celor care folosesc PC-ul pe post de statie multimedia. Astept cu nerabdare sa urmaresc evolutia lui pe piata IT si mai ales modificarile aduse de utilizatorii sai.

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site