24Mai/080

The Curse of the Golden Flower

Am vazut zilele trecute un film care m-a impresionat placut. Nu este vorba neaparat de un scenariu extraordinar sau de un casting de zile mari; filmul "The Curse of the Golden Flower" frapeaza prin exuberanta decorurilor, a vestimentatilor si a numarului coplesitor de personaje din unele scene de actiune.

Filmul surprinde o perioada din China secolului al 10-lea si prezinta o serie de intamplari si secrete intunecate ce inconjoara membrii curtii. Personal mi-a placut si actiunea, dar mai ales punerea in scena, senzatia de extrema bogatie pe care o oferea curtea regala din acea vreme, toate recuzita si vestimentatia "aleasa".

Actiunea se desfasoara in preajma festivalului crizantemelor galbene (Golden Flower), acestea avand mai multe subintelesuri de-a lungul filmului. The Curse of the Golden Flower este un film de actiune, dar si un film de dragoste. De la bataliile spectaculoase (tipice chinezesti), pana la trairile unei iubiri in secret, toate detaliile sunt "ambalate" in matase, fire de aur si un numar extrem de mare de servitori.

Imi pare rau ca nu am gasit un trailer mai bun calitativ. Va recomand cu mare placere filmul, ideal ar fi sa-l vedeti la o calitate superioara pe un display corespunzator :D

Mai multe detalii pe IMDB.

Articole asemanatoare:

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site