16Iul/081

Filmul NE-recomandat

Din cand in cand recomand cate un film frumos, de data asta trebuie sa critic o porcarie pe care am avut neplacerea sa o descopar zilele trecute. Filmul pe care NU vi-l recomand indiferent de starea si gusturile voastre este "The machine girl", un film pentru care nu gasesc decat cuvinte ca: stupid, patetic, cliseu, prost, fff slab. (hac, parerea mea).

The Machine GirlM-am chinui cu greu sa gasesc o idee de substrat pentru acest film, dar adevarul este ca totul e atat de "pe fata" incat, cel mai probabil, filmul se adreseaza fanilor Veveritelor Sinucigase. Ce m-a surprins cel mai tare este nota si comentariile filmului de pe site-ul IMDB. A spune despre un film ca este "Amazing" in ciuda povestii tampite, a mesajelor tampite, a cliseelor si a efectelor (n-as spune speciale) de 2 bani mi s-a parut prea mult.

Nu pot sa cred ca fanii filmelor horror vor gasi un film interesant in "The machine girl" doar pentru ca sare vopseaua rosie in toate partile. Cred ca nici pasionatilor de anime-uri cu sabii si arme nu le va pica cu tronc interpretarea proasta si lipsa de imaginatie a creatorilor acestui film.

De ce este stupid si patetic? Nu pentru ca tot filmul este despre razbunare, nu pentru ca zboara capete, maini si picioare intr-un still barbar.. ci pentru ca felul in care se intampla toate astea este stupid si patetic. Am vazut seria Kill Bill care contine dese elemente asemanatoare, dar alta comparatie intre acel film si "The machine girl" nu am putut face.

Articole asemanatoare:

Comentarii (1) Trackbacks (0)
  1. O fi pentru EMO… N-am de unde sa stiu gusturile lor … dar imi pot da cu parerea :P


Lasa un comentariu

Nu exista trackbacks pana acum.

Switch to our mobile site