SilviuP

Ma numesc Pîrvu Silviu-Gabriel iar acesta este blogul meu.pirvu silviu gabriel

Cred ca viata inseamna mai mult decat monotonie, acceptare si idei preconcepute. Nu-mi plac conditiile societatii romanesti si imi pun deseori o problema tipica tinerilor din ziua de azi: "radem, glumim, dar.. parasim incinta?".

Nu mi-am propus insa ca asta sa fie un blog al integrarii sau al discutiilor politice, dar dat fiind tragi-comicul in care se scalda acestea, o sa cad si-n pacatul acestora (cum s-ar zice "tot romanu` se pricepe la fotbal si politica" - la fotbal nu am nici o idee).

Imi place tehnologia de mic, de cand stricam masinutele ca sa inteleg cum functioneaza, si-mi place sa scriu si sa-mi imaginez cum o sa avanseze industria in anii viitor. Am terminat o facultate de profil tehnic si lucrez de cativa ani ca programator; cochetez uneori cu designul.

Imi place sa gandesc cu voce tare, pentru ca asta e libertatea pe care mi-o ofera o pagina online, si-mi place sa ascult gandurile altora, asemanatoare cu ale mele sau poate mai rasarite :) Imi place sa fac poze, imi place sa ascult muzica, sa stau intins la umbra in zilele calduroase si sa dorm pana tarziu duminica.

Cam atat despre mine, adaugati RSS feed-ul si mai reveniti.

Toate bune!

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Nu exista nici un comentariu pana acum.


Lasa un comentariu

Trackbacks sunt dezactivate.

Switch to our mobile site